Kavel

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet is volop in ontwikkeling en biedt  u als koper de keuze uit verschillende kavels. De keuze is aan u. Wilt u weten of een kavel nog beschikbaar is, neem dan contact met ons op.

De kavels bieden allemaal voldoende ruimte voor de plaatsing van een groot chalet met daarbij een fraaie tuin en een eigen parkeerplaats. De kavels kennen een gemiddelde grootte van 300 m2.

Chalet

Chalet

U koopt bij ons een chalet van topkwaliteit. Dit bereiken we door gebruik te maken van uitsluitend hoogwaardige materialen. Vanzelfsprekend zijn de chalets onderhoudsarm gebouwd en milieuvriendelijk. Een uitgekiende indeling, waarin u als koper een belangrijke stem heeft, en uiteraard voorzien van alle comfort. Grote ramen zorgen voor een schitterende lichtinval en laten u rondom genieten van een adembenemend uitzicht. De centrale verwarming zorgt 365 dagen per jaar voor een warm welkom.

Koopt u een chalet, dan wordt deze volledig ingericht en sleutelklaar opgeleverd. Vanzelfsprekend wordt een fraaie tuin aangelegd, een terras gerealiseerd en ontvangt u als welkomstgeschenk een luxe tuinset. Het genieten kan beginnen!

 
Bekijk het aanbod vakantiewoningen