Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Familiehuis Nunspeet - Verkoop

Beleggen in vakantiewoning

 • Christelijke Vakantiepark
 • Direct aan het Veluwemeer
 • Hoog rendement
 • Luxe vakantiewoningen

Plannen om te beleggen in een vakantiewoning?

Een tweede huis kopen als belegging is voor veel particulieren een interessante investering. Je behaalt namelijk niet alleen rendement op de verhuur, je hebt ook rendement op vakantieplezier van je eigen vakantiehuis. Familiehuis Nunspeet, in het noorden van de Veluwe, biedt een aantal interessante objecten op eigen grond (kavel). De unieke ligging van het vakantiepark, direct aan het Veluwemeer, maakt het al jaren een geliefde bestemming voor vakantiegangers die graag in de natuur verblijven. 

De beschikbare objecten zijn bijvoorbeeld een statig, twee verdiepingen tellend notarishuisje, een duinvilla, chalet of strandhuis. Gelegen op ruime kavels van 300 m2 geniet je hier van veel privacy. De woningen worden compleet ingericht en sleutelklaar opgeleverd, inclusief aangelegde tuin en terras. Binnenin geniet je van alle luxe die je ook in een woonhuis verwacht. De vakantiehuizen zijn tevens geschikt voor 6-8 personen wat het ideaal maakt voor gezinnen met kinderen, voor zowel eigen gebruik èn verhuur.

Beleggen in een vakantiewoning

Tweede huis kopen als belegging

Familiehuis Nunspeet is een zeer compleet en goed onderhouden christelijk vakantiepark en is het hele jaar geopend. Hierdoor is een zeer goed rendement door goede bezetting vrijwel gegarandeerd. De zondagsrust wordt geobserveerd, wat betekent dat aankomst en vertrek dan niet mogelijk is. Familiehuis Nunspeet biedt ook tal van faciliteiten en activiteiten, zoals bijvoorbeeld de verhuur van motorbootjes, surfboards, kano’s en waterfietsen voor het Veluwemeer. Maar ook een animatieteam, sporten en spellen, een eigen strandje en visvijver.

Een tweede huis in Gelderland bij Familiehuis Nunspeet is dus een goede investering met hoog rendement. En je hoeft je zelf geen zorgen te maken over de administratie bij verhuren, het park heeft namelijk een eigen verhuurorganisatie die al het werk uit handen neemt. Via het online reserveringssysteem hebben kopers te allen tijde inzicht in de verhuurdata en inkomsten, en kunnen ook makkelijk hun vakantiedata invoeren. Een recreatiewoning als belegging is bij Familiehuis Nunspeet dus een goede keuze. 

 

 • DIRECT GELEGEN AAN HET VELUWEMEER
   
 • SLEUTELKLARE VAKANTIEWONINGEN OP EIGEN GROND (KAVEL)
   
 • EIGEN PROFESSIONELE VERHUURORGANISATIE
   
 • ZEER GOED RENDEMENT DOOR GOEDE BEZETTING

 

Beleggen in Vakantiewoning

BEKIJK HIER DE BESCHIKBARE WONINGEN:

 
Beleggen in een vakantiewoning