Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Familiehuis Nunspeet - Verkoop

Verhuurorganisatie

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet verzorgt voor de eigenaren van een recreatieobject de verhuur van de vakantiewoning. Hiervoor is een eigen verhuurorganisatie opgezet.

365 Dagen per jaar wordt op het park gerecreëerd en bieden wij uw woning aan voor de verhuur. De op eigen grond gesitueerde vakantiewonigen zijn uitermate geschikt als beleggingsobject. Het vakantiepark leent zich mede door zijn locatie uitstekend voor de verhuur. Huurders boeken hun vakantiewoning on-line via onze website of reserveren telefonisch hun vakantie.

Eigenaren hebben on-line toegang tot het reserveringssyteem van Booking Experts. Zij hebben ieder moment inzage in de verhuurstatus van hun vakantiewoning en kunnen aangeven welke periode hun vakantiewoning beschikbaar is voor verhuur en wanneer zij zelf gebruik maken van hun vakantiewoning. Verder geeft het systeem inzage in de historische en in de te verwachten huuropbrengsten.

De voordelen op een rij:

  • Bezetting inzien
  • Verhuuropbrengsten
  • Facturatie
  • Online reserveren
  • Uw woning promoten

Online beheer portaal

Booking Experts

Een vakantiehuis als renderende belegging

De Veluwe en Nunspeet in het bijzonder zijn een favoriete vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Daarnaast is het verhuren van een vakantiewoning de afgelopen jaren een serieus alternatief gebleken ten opzichte van de traditionele beleggingsvormen en andere financiële producten.

De combinatie van deze fantastische locatie, een kwalitatief hoogwaardig product, het eigen gebruik, een professionele verhuurorganisatie en een uitstekend rendement maakt een belegging bij Vakantiepark Familiehuis Nunspeet tot een meer dan interessant alternatief.