Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Familiehuis Nunspeet - Verkoop

Chalet kopen Nederland

 • Luxe chalets te koop
 • Direct aan het Veluwemeer
 • Investeren met hoog rendement

Een chalet kopen op een prachtige plek in Nederland?

Een vakantie chalet kopen is voor velen een interessante investering. Enerzijds om zelf of met de familie in te recreëren, anderzijds omdat het een leuk rendement oplevert bij verhuur. Vakantiepark Familiehuis Nunspeet in Gelderland is de perfecte locatie om een luxe chalet te kopen. Het park ligt namelijk direct aan het Veluwemeer en is daarmee een populaire bestemming voor veel vakantiegangers. Familiehuis Nunspeet is een zeer compleet park waar jong en oud een actieve of ontspannen vakantie beleeft. Op zondag houdt men zondagsrust, dan worden er geen activiteiten op het park georganiseerd.

Een koopchalet op vakantiepark Nunspeet komt in verschillende modellen die allen plek bieden aan maximaal 6 personen. Ideaal voor een gezin met kinderen. Ieder chalet ligt bovendien op eigen grond (kavel van gemiddeld 300 m2). Kies een kavel aan de rand van het park, aan de vijver of langs de beek. Met grote ramen, centrale verwarming en een complete inrichting voelt het meteen als een ‘thuis’. De gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit, het chalet is onderhoudsarm en zeer milieuvriendelijk.

Investeren in een chalet met hoog rendement

Wil jij ook een chalet kopen? Nederland heeft tal van mooie plekken, maar Familiehuis Nunspeet heeft werkelijk alles te bieden. Een schitterende regio, aan het water, tal van uitvalswegen en vooral veel natuur. Wat wens je nog meer? Er is al een chalet Nederland te koop vanaf € 85.000,-. Wie weet geniet jij binnenkort al van je eigen tweede huis aan het water, of wellicht van een zeer goed rendement door goede bezetting bij verhuur. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

 • DIRECT GELEGEN AAN HET VELUWEMEER
   
 • SLEUTELKLARE CHALETS OP EIGEN GROND (KAVEL)
   
 • EIGEN PROFESSIONELE VERHUURORGANISATIE
   
 • ZEER GOED RENDEMENT DOOR GOEDE BEZETTING
Chalet kopen Nederland

BEKIJK HIER DE BESCHIKBARE WONINGEN: