Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Familiehuis Nunspeet - Verkoop

Chalet kopen Veluwemeer

  • Luxe chalets te koop
  • Direct aan het Veluwemeer
  • Investeren met hoog rendement

Een chalet kopen direct aan het Veluwemeer?

Genieten van een welverdiende vakantie in je eigen luxe chalet aan het Veluwemeer? Neem dan zeker een kijkje bij vakantiepark Familiehuis Nunspeet in Gelderland. Hier kun je namelijk een chalet kopen voor zowel eigen gebruik als verhuur. Het is daarmee een interessante investering voor veel particulieren. Het park is daarbij ook het gehele jaar geopend. Daarmee heb je enerzijds altijd een plekje om vakantie te vieren, en anderzijds behaal je een zeer goed rendement door goede bezetting van het vakantie chalet.

Op vakantiepark Familiehuis Nunspeet is voor jong en oud ontzettend veel te beleven. Met een gehuurd bootje, waterfiets of kano het Veluwemeer op, sporten en spelletjes, een leuk animatieteam en nog veel meer. Het park is kindvriendelijk, zeer compleet en al vele jaren een populaire vakantiebestemming. Familiehuis Nunspeet eerbiedigt de zondagsrust, wat betekent dat op die dag geen georganiseerde activiteiten plaatsvinden. 

Investeren in een chalet aan het water

Het koopchalet is beschikbaar in verschillende modellen; een duinvilla, strandhuis of chalet Veluwemeer. Iedere woning ligt op eigen grond (kavel van 300m2), is compleet en smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Echt een tweede huis. Buiten geniet je van een terras en aangelegde tuin, en er is ook een parkeerplaats. Via een wandelbos kom je uit op het privéstrandje aan het meer, en buiten het park zijn er schitterende wandel- en fietstochten te maken doorheen de natuur.

Denk je zelf na over het kopen van een chalet? Veluwe is wellicht de mooiste en meest geschikte plek voor zo’n belegging. Verschillende belastingvoordelen, het rendement bij verhuur en vakantieplezier zijn slechts een aantal pluspunten. Het park beschikt namelijk ook over een verhuurorganisatie die je al het beheer uit handen kan nemen.   

Er is al een chalet te koop op de Veluwe of aan Veluwemeer te koop vanaf € 85.000,- exclusief kavel. Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.  

Chalet kopen Veluwemeer

 

  • DIRECT GELEGEN AAN HET VELUWEMEER
  • SLEUTELKLARE CHALETS OP EIGEN GROND (KAVEL)
  • EIGEN PROFESSIONELE VERHUURORGANISATIE
  • ZEER GOED RENDEMENT DOOR GOEDE BEZETTING

BEKIJK HIER DE BESCHIKBARE WONINGEN: