Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Familiehuis Nunspeet - Verkoop

Chalet te koop aan het water

 • Luxe Vakantiepark
 • Investeren in chalet
 • Hoog rendement
 • Eigen gebruik en verhuur

Interesse om een chalet aan het water te kopen?

Ben je op zoek naar een chalet te koop aan het water? Het liefste een luxe chalet met goede faciliteiten en op een vakantiepark waar veel te beleven is? Bekijk dan de mogelijkheden voor het kopen van een chalet aan het water bij Familiehuis Nunspeet. Dit gezellige vakantiepark op de Veluwe is namelijk gelegen bij het Veluwemeer, zodat het water altijd in de buurt is.

Luxe chalet te koop

De luxe 6-persoonschalets zijn zeer ruim en onder andere voorzien van een ruime woonkamer, complete keuken, 3 slaapkamers met comfortabele bedden en een badkamer met douche en toilet. De luxe chalets aan het water staan op een royale kavel van ruim 300m2. De tuin is voorzien van bestrating, een parkeerplaats en een tuinset. De 6-persoonschalets zijn door de praktische indeling zeer eenvoudig aan te passen naar een 8-persoonschalet! Het kopen van een chalet aan het water op Familiehuis Nunspeet is een goede investering, want het levert ook een uitstekend rendement bij verhuur wanneer je niet zelf in het huis verblijft.

Deze vakantiewoningen zijn een ideale investering als je op zoekt bent naar een chalet te koop aan het Veluwemeer. Vanaf het vakantiepark loop je namelijk binnen enkele minuten naar het Veluwemeer. Hier is het goed vertoeven voor mensen die graag willen zwemmen, zonnen, relaxen of een watersport willen beoefenen. Er is al een chalet aan het water te koop voor slechts € 99.000,-. Het chalet wordt sleutelkaar opgeleverd en is compleet ingericht. De natuurrijke & waterrijke omgeving, de Veluwe, de historische steden en vele attracties maken van Familiehuis Nunspeet een perfecte vakantiebestemming. Zelfs het verrassende Overijssel ligt in de buurt! Wil je een luxe chalet aan het water kopen? Dan is dit jouw kans!

chalet te koop aan het water

BEKIJK HIER DE BESCHIKBARE WONINGEN:

 

 • DIRECT GELEGEN AAN HET VELUWEMEER
   
 • SLEUTELKLARE Chalets OP EIGEN GROND (KAVEL)
   
 • EIGEN PROFESSIONELE VERHUURORGANISATIE
   
 • ZEER GOED RENDEMENT DOOR GOEDE BEZETTING
   
 • GEZELLIG VAKANTIEPARK MET VELE FACILITEITEN