Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Familiehuis Nunspeet - Verkoop

Investeren in vakantiwoning

 • Vakantiewoning aan het Veluwemeer
 • Hoog rendement
 • Tweede huis kopen
 • Christelijk vakantiepark

Investeren in een vakantiewoning aan het Veluwemeer?

Beleggen in een recreatiewoning is ontzettend interessant voor particulieren. Ze hebben daarmee niet alleen plezier van een tweede huis, maar de verhuur wanneer deze niet in gebruik is levert ook een goed rendement op. Familiehuis Nunspeet, een vakantiepark aan het Veluwemeer, biedt deze unieke kans. Hier kun je namelijk kiezen uit verschillende modellen vakantiewoningen op eigen grond (kavel) die sleutelklaar worden opgeleverd. Je kunt dus meteen genieten van je eigen vakantiehuis aan het Veluwemeer.

Kies uit een luxe notariswoning in authentieke stijl, een prachtig chalet, duinvilla of strandhuis. Alle typen woningen zijn volledig ingericht en hebben een grote tuin en riant terras. De kavels waarop deze gelegen zijn zijn ruim 300 m2. Daarbij zijn de woningen milieuvriendelijk en onderhoudsarm, en gebouwd met hoogwaardige materialen. Het vakantiepark maakt investeren in een vakantiewoning dus wel heel aantrekkelijk. En doordat Familiehuis Nunspeet het hele jaar geopend is behaal je een zeer goed rendement door goede bezetting op de momenten dat de woning verhuurd kan worden. 

Een tweede huis aan het Veluwemeer

Vier vakantie in je eigen tweede huis aan het Veluwemeer op een zeer compleet vakantiepark. Met tal van faciliteiten zoals een animatieteam, een eigen strandje aan het meer, sport- en spelgelegenheden en natuurlijk diverse watersporten en bootverhuur is dit de ideale bestemming voor families met kinderen. Investeren in een vakantiehuis betekent dus, naast direct rendement op de vakantiewoning, ook een rendement op vakantieplezier.

De eigen verhuurorganisatie van het park verzorgt de verhuur van de woning. Eigenaren hebben te allen tijde inzicht in de verhuurstatus en kunnen gemakkelijk zelf, online, opgeven wanneer zij van de woning gebruik willen maken. Inzichtelijk, overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk.

Familiehuis Nunspeet is een christelijk vakantiepark die de zondagsrust eerbiedigt. Aankomst of vertrek op deze dag is niet mogelijk doordat de receptie gesloten is. 

Investeren in vakantiewoning

De voordelen van een vakantiewoning op een rijtje:

 • Direct gelegen aan het Veluwemeer
   
 • Sleutelklare vakantiewoningen op eigen grond (kavel)
   
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
   
 • Zeer goed rendement door goede bezetting

Bekijk hier de beschikbare woningen: