Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Familiehuis Nunspeet - Verkoop

Investering met hoog rendement

 • Investeren in vakantiehuis
 • Vakantiepark aan het Veluwemeer
 • Hoog rendement
 • Sleutelklare vakantiewoningen

Op zoek naar een Investering met een hoog rendement?

Zoek je een investering met hoog rendement, maar waar je ook meteen plezier aan beleeft? Waarom niet beleggen in een vakantiehuis? Familiehuis Nunspeet is een ideaal gesitueerd vakantiepark aan het Veluwemeer dat unieke vakantiewoningen aanbiedt als investeringsobject. Deze huizen en chalets zijn bijzonder geschikt voor zowel eigen gebruik en verhuur, gelegen op een park met veel faciliteiten en activiteiten voor alle leeftijden.

Als eigenaar geniet je onbeperkt van het familiepark en je eigen vakantiehuis. Rendement bij verhuur is ook een zeer interessante reden voor de aankoop van een tweede huis. De investering brengt namelijk direct inkomsten op door de professionele verhuurorganisatie die zowel het beheer als het onderhoud uit handen neemt. Tel daarbij de verschillende belastingvoordelen op en je hebt een aantal goede redenen om te beleggen in een vakantiewoning

Sfeerimpressie Familiehuis Nunspeet

Investeren in een tweede huis

De woningen die te koop zijn variëren van een luxe notariswoning, een prachtige duinvilla, strandhuis of chalet. Alle huizen liggen op een kavel van ruim 300 m2 met aangelegde tuin, terras en parkeerplaats. De woningen worden compleet ingericht met luxe faciliteiten, en dus sleutelklaar opgeleverd. Ook zijn ze duurzaam en milieuvriendelijk gebouwd, en onderhoudsarm. Met een privé-strandje aan het Veluwemeer, bootverhuur, sportgelegenheden, een animatieteam en de omliggende natuur zijn de huizen en het park een geliefde vakantieplek voor veel Nederlanders.

Al vanaf € 85.000,- bezit je een tweede vakantiehuis die plek biedt aan 6 personen. De notariswoning bestaat zelfs uit twee woonlagen en is beschikbaar als 6 of 8-persoons woning. De vakantiehuizen zijn daarmee zeer geschikt voor gezinnen. Via het reserveringssysteem kun je gemakkelijk zelf je vakantie inplannen, en inzien wanneer de woning verhuurd is en wat de opbrengsten zijn.

Familiehuis Nunspeet is een christelijk vakantiepark en eerbiedigt de zondagsrust. 

 

 • Direct gelegen aan het Veluwemeer
   
 • Sleutelklare vakantiewoningen op eigen grond (kavel)
   
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
   
 • Zeer goed rendement door goede bezetting
Investering met hoog rendement

BEKIJK HIER DE BESCHIKBARE WONINGEN: