Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Familiehuis Nunspeet - Verkoop

Notariswoning 54

 

Omschrijving

Notariswoning aan het Notarislaantje, gelegen op een ruime eigen kavel grenzend aan de oude duinen van de voormalige Zuiderzee. De woning beschikt over een ruime parkeerplaats.

De notariswoning verkeert in uitstekende staat, waarbij de buitenkant onlangs geschilderd is. Aan de binnenzijde is geen werk nodig. De begane grond heeft vloerverwarming en pvc-vloeren.

De woning wordt gemeubileerd en gestoffeerd opgeleverd, waardoor deze direct geschikt is voor verhuur. Uiteraard is eigen gebruik ook mogelijk, en nog beter, een combinatie van beide voor zowel rendement op de investering als plezier.

Bij binnenkomst in de hal bevindt zich een toilet en toegang tot de slaapkamer met eigen badkamer op de begane grond. Via de trap bereikt u de bovenverdieping, waar zich nog een badkamer en drie slaapkamers bevinden.

De woonkamer heeft een open keuken die is uitgerust met alle benodigde apparatuur. Vanuit de gezellige woonkamer heeft u toegang tot het ruime terras via openslaande deuren. Daarnaast is er een interne berging aanwezig waar de wasmachine staat en waar u uw fiets kunt stallen.

Deze solide, traditioneel gebouwde woning is goed geïsoleerd en bevindt zich op een prachtige locatie, zeer dicht bij het Veluwemeer.

 

Kenmerken

StatusTe koop
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers2
Voor aantal personen8
Woonoppervlakte65m2
Oppervlakte perceel312m2
Huisnummer op park54
 

Vraagprijs

In de wederverkoop voor€ 359.000,-k.k. excl. btw incl. kavel
 
 

Wil je meer informatie ontvangen over deze woning?