Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Familiehuis Nunspeet - Verkoop

Recreatiewoning kopen Nederland

 • Luxe vakantiewoningen
 • Direct aan het Veluwemeer
 • Recreatiewoning kopen met hoog rendement

Een recreatiewoning kopen in Nederland?

Familiehuis Nunspeet is een prachtig vakantiepark in Nunspeet, Gelderland, direct aan het Veluwemeer. Het is al jaar en dag een geliefde plek voor veel vakantiegangers die een vakantiehuisje huren, maar ook potentiële kopers van recreatiewoningen weten het park te vinden. Het park heeft namelijk prachtige vakantiewoningen te koop die ideaal zijn voor een gezin. En naast rendement op plezier behaal je hier ook meteen rendement op verhuur.

‘Het thuisgevoel op vakantie’ is het motto van Familiehuis Nunspeet. En dat wordt geleverd. De volledige ingerichte en sleutelklare woningen zijn luxe afgewerkt met een mooie badkamer, keuken, slaapkamers en woongedeelte. Ook liggen ze op eigen grond (kavel 300 m2). Het authentieke notarishuis biedt plek aan 6 of 8 personen, het chalet, strandhuisje en duinvilla bieden allen plek aan maximaal 6 personen. Ook is er een aangelegde tuin en eigen parkeerplaats. Er is al een recreatiewoning Nederland te koop vanaf € 85.000,- (excl. kavel). Interesse in aan chalet te koop aan het water? Lees dan verder. 

Investeren in een vakantiewoning in Nederland

Wil je ook een recreatiewoning kopen? Nederland is nergens zo mooi als op de Veluwe. En op vakantiepark Familiehuis Nunspeet beleeft iedereen, jong en oud, een heerlijke vakantie. Het park is zeer kindvriendelijk en wordt goed onderhouden, en het heeft een eigen strandje aan het Veluwemeer. Op het meer zijn natuurlijk talloze (water)sporten te beoefenen, en het park biedt ook bootjes, waterfietsen, surfboards en meer te huur aan. Op het park zelf kan je ook sporten of spelletjes spelen. De schitterende omliggende natuur nodigt uit tot mooie wandelingen en fietstochten. Op zondag houdt het park zich aan de zondagsrust, dan zijn er geen georganiseerde activiteiten. 

 

 • DIRECT GELEGEN AAN HET VELUWEMEER
   
 • SLEUTELKLARE VAKANTIEWONINGEN OP EIGEN GROND (KAVEL)
   
 • EIGEN PROFESSIONELE VERHUURORGANISATIE
   
 • ZEER GOED RENDEMENT DOOR GOEDE BEZETTING

BEKIJK HIER DE BESCHIKBARE WONINGEN:

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs via het algemene telefoonnummer +31(0)341-25085 of via het formulier.

Recreatiewoning kopen Nederland
Recreatiewoning kopen nederland