Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Familiehuis Nunspeet - Verkoop

Recreatiewoning kopen Veluwemeer

  • Direct aan het Veluwemeer
  • Luxe vakantiewoningen
  • Tweede huis kopen
  • Eigen gebruik en verhuur

Een recreatiewoning kopen direct aan het Veluwemeer?

Heerlijk recreëren, of lekker vakantie vieren met het gezin, in je eigen vakantiehuis in Nunspeet, Gelderland. En wanneer deze niet in gebruik is kun je er voor kiezen om deze te verhuren. Dan wordt een vakantiehuis ineens een slimme investering die je vrijwel meteen inkomsten oplevert. Vakantiepark Familiehuis Nunspeet, direct aan het Veluwemeer, heeft schitterende recreatiewoningen te koop. Het goed verzorgde park met talloze voorzieningen en sleutelklaar opgeleverde woningen maken dit het ideale vakantieadres, voor eigenaren èn huurders.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een authentieke notariswoning, gezellig chalet, luxe duinvilla of mooi strandhuis. Iedere woning biedt plek aan 6 personen, maar de notariswoning is er ook in een 8-persoons uitvoering. Perfect voor een gezin met kinderen. Daarbij ligt het op eigen grond (kavel 300 m2) met aangelegde tuin en terras, en bezit het huis alle nodige luxe die je gewend bent. 

Sfeerimpressie Familiehuis Nunspeet

Vakantiewoning direct aan het water

Je ontvangt een zeer goed rendement door goede bezetting van je recreatiewoning op de Veluwe, de omgeving is immers een geliefde plek voor veel vakantiegangers. Op vakantiepark Familiehuis Nunspeet is ook veel te beleven voor jong en oud. Het park is zeer kindvriendelijk, heeft veel sport- en spelvoorzieningen, een animatieteam, en op het Veluwemeer kan je heerlijk varen of zelfs watersporten. Er zijn ook bootjes, fietsen en waterfietsen te huur op het park. Op zondag wordt de zondagsrust eerbiedigt, dan zullen er geen georganiseerde activiteiten plaatsvinden.

Er is al een recreatiewoning Veluwemeer te koop vanaf € 85.000,- (excl. kavel). Wil je de woning graag verhuren op de momenten dat je er zelf geen gebruik van maakt dan kan de professionele verhuurorganisatie van het vakantiepark deze zorg overnemen. Je eigen vakantie plannen kan gemakkelijk via het online reserveringssysteem, waar je ook te allen tijde inzage hebt in de verhuurdata en je inkomsten. Het kopen van een recreatiewoning op de Veluwe, inclusief belastingvoordelen en direct rendement, wordt zo een interessante investering. 

 

  • DIRECT GELEGEN AAN HET VELUWEMEER
  • SLEUTELKLARE VAKANTIEWONINGEN OP EIGEN GROND (KAVEL)
  • EIGEN PROFESSIONELE VERHUURORGANISATIE
  • ZEER GOED RENDEMENT DOOR GOEDE BEZETTING

 

Recreatiewoning kopen Veluwemeer

BEKIJK HIER DE BESCHIKBARE WONINGEN: