Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Familiehuis Nunspeet - Verkoop

Vakantiehuis aan het water kopen

 • Hoog rendement
 • Eigen gebruik en verhuur
 • Luxe vakantiewoningen
 • Direct aan het Veluwemeer

Plannen om een Vakantiehuis aan het water te kopen?

Zou jij ook graag een vakantiehuis aan het water kopen? Het kan! Vakantiepark Familiehuis Nunspeet ligt direct aan het Veluwemeer en biedt een aantal prachtige vakantiewoningen te koop aan. Zo kun je bijvoorbeeld binnenkort al vakantie vieren in een authentiek notarishuis, duinvilla, strandhuis of chalet. Hier beleef je niet alleen fijne dagen met de hele familie, het levert ook een uitstekend rendement bij verhuur wanneer je niet zelf in het huis verblijft.

Er is al een recreatiewoning aan het water te koop voor slechts € 85.000,-. Alle woningen liggen op eigen grond (kavel) van ruim 300 m2 waardoor je van veel privacy geniet. Daarbij wordt het vakantiehuis compleet ingericht en sleutelklaar opgeleverd, inclusief aangelegde tuin en terras. Het park is het hele jaar geopend en wordt goed onderhouden. Ook is het zeer kindvriendelijk met tal van faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. 

VAKANTIEHUIS AAN HET WATER KOPEN

Recreatiewoning aan het Veluwemeer

Een recreatiewoning aan het Veluwemeer garandeert talloze onbezorgde vakanties, en een zeer goed rendement door goede bezetting. De natuurrijke omgeving van Gelderland, en de Veluwe in het bijzonder, nodigen uit om deze te verkennen. Familiehuis Nunspeet biedt onder andere motorbootjes, kano’s, en (water)fietsen te huur aan. Daarnaast kun je ook vele sporten beoefenen, spelletjes spelen, het strandje aan het Veluwemeer bezoeken en de jongsten laten optrekken met het animatieteam. Maar niets weerhoudt je er van om gewoon van de rust te genieten. Genoeg redenen om een vakantiewoning of chalet aan het water te kopen. 

Familiehuis Nunspeet is een christelijk vakantiepark dat het hele jaar geopend is. Zij eerbiedigen de zondagsrust wat betekent dat er op deze dag er geen activiteiten plaatsvinden.

 

 • DIRECT GELEGEN AAN HET VELUWEMEER
   
 • SLEUTELKLARE VAKANTIEWONINGEN OP EIGEN GROND (KAVEL)
   
 • EIGEN PROFESSIONELE VERHUURORGANISATIE
   
 • ZEER GOED RENDEMENT DOOR GOEDE BEZETTING

 

VAKANTIEHUIS AAN HET WATER KOPEN

BEKIJK HIER DE BESCHIKBARE WONINGEN: