Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Familiehuis Nunspeet - Verkoop

Vakantiehuis kopen Nederland

 • Luxe vakantiehuis kopen
 • Investeren met hoog rendement
 • Vakantiepark aan het Veluwemeer

Een vakantiehuis kopen op een mooie plek in Nederland?

Een eigen vakantiewoning biedt twee belangrijke voordelen; volop vakantieplezier van je eigen tweede huis, en direct rendement op verhuur wanneer je er zelf geen gebruik van maakt. Vakantiepark Familiehuis Nunspeet heeft een aantal interessante objecten te koop op een werkelijk schitterende locatie. Het park ligt in Nunspeet, het noorden van Gelderland, en direct aan het Veluwemeer. Pure rust, ontspanning en omgeven door de natuurpracht van de Veluwe.

Steeds meer mensen willen een vakantiehuis kopen. Nederland barst van de mooie plekken, maar Familiehuis Nunspeet is wellicht het meest ideaal gelegen. Je kunt hier kiezen uit verschillende woningen; een prachtig notarishuis, een luxe duinvilla, een gezellig strandhuis of chalet. De huizen liggen op eigen grond (kavel) van gemiddeld 300 m2, en hebben een aangelegde tuin en terras. Ieder vakantiehuis wordt volledig ingericht en sleutelklaar opgeleverd inclusief de gewenste luxe. Er is al een vakantiehuis Nederland te koop vanaf € 85.000,-. 

Vakantiehuis kopen Nederland

Beleggen in een vakantiewoning aan het Veluwemeer

Familiehuis Nunspeet is een geliefde plek voor veel vakantiegangers. Naast de luxe vakantiehuizen, aangelegde tuinen en mooi bijgehouden park heeft het ook een strandje aan het Veluwemeer. Hier kan je heerlijk recreëren, of juist actief bezig zijn met verschillende watersporten. Op vakantiepark Nunspeet zelf is ook van alles te beleven voor jong en oud. En buiten het park maak je mooie wandelingen en fietstochten door de natuur. Op zondag wordt de zondagsrust eerbiedigt, dan vinden er geen activiteiten plaats.

Wanneer je zelf niet vakantie komt vieren kun je er voor kiezen jouw vakantiehuis te verhuren. De locatie van het park, de vele parkfaciliteiten en de eigen verhuurorganisatie leveren vrijwel direct een zeer goed rendement door goede bezetting. Dat maakt het beleggen in een vakantiewoning wel heel aantrekkelijk. Tel daarbij de verschillende belastingvoordelen nog op en je hebt een investering die je vele jaren plezier geeft. 

 • DIRECT GELEGEN AAN HET VELUWEMEER
   
 • SLEUTELKLARE vakantiehuizen OP EIGEN GROND (KAVEL)
   
 • EIGEN PROFESSIONELE VERHUURORGANISATIE
   
 • ZEER GOED RENDEMENT DOOR GOEDE BEZETTING

BEKIJK HIER DE BESCHIKBARE WONINGEN: