Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Familiehuis Nunspeet - Verkoop

Vakantiehuis kopen Veluwemeer

 • Luxe vakantiewoningen
 • Direct aan het Veluwemeer
 • Professionele verhuurorganisatie

Een vakantiehuis kopen direct aan het Veluwemeer?

Wil je investeren in iets dat meteen rendement oplevert? Waarom dan niet een vakantiehuis kopen? Veluwemeer is een schitterende locatie waar Vakantiepark Familiehuis Nunspeet een aantal prachtige objecten te koop heeft. Een prachtige notariswoning voor 6 of 8 personen, een luxe duinvilla, gezellig chalet of strandhuis voor maximaal 6 personen. Alle vakantiehuizen worden sleutelklaar en compleet ingericht opgeleverd, dus je kunt meteen genieten van je tweede huis. Met een mooi aangelegde tuin en terras, en het goed onderhouden park rondom de huizen, is het echt genieten. Er is al een vakantiehuis Veluwemeer te koop vanaf € 85.000,-.

Het bijzondere van Familiehuis Nunspeet, naast dat je een schitterende vakantiewoning bezit, is de locatie van het vakantiehuis. Veluwe is in en rondom het park te bewonderen. Via het wandelbos kom je direct uit op een privéstrandje aan het Veluwemeer. Hier zijn tal van recreatiemogelijkheden en natuurlijk (water)sportmogelijkheden. Op vakantiepark Nunspeet zelf is ook ontzettend veel te beleven voor de hele familie; sporten en spellen, een animatieteam en volop activiteiten. Op zondag worden er geen activiteiten georganiseerd in verband met de zondagsrust. 

Investeren in een vakantiehuis op de Veluwe

Dat betekent ook dat, wanneer je besluit je vakantiehuis te verhuren, het een zeer goed rendement door goede bezetting oplevert. De verhuurorganisatie van het park kan je het beheer uit handen nemen, en daarbij ook het onderhoud verzorgen. Met het online reserveringssysteem heb je direct inzicht in je inkomsten, en kan je gemakkelijk je eigen vakantiedagen aangeven. Dat gemak maakt het investeren in een vakantiehuis bij Familiehuis Nunspeet zeer aantrekkelijk. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Vakantiehuis kopen Veluwemeer
 • DIRECT GELEGEN AAN HET VELUWEMEER
   
 • SLEUTELKLARE VAKANTIEHUIZEN OP EIGEN GROND (KAVEL)
   
 • EIGEN PROFESSIONELE VERHUURORGANISATIE
   
 • ZEER GOED RENDEMENT DOOR GOEDE BEZETTIng

BEKIJK HIER DE BESCHIKBARE WONINGEN: