Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Familiehuis Nunspeet - Verkoop

Zuiderzee 59

 

Omschrijving

Te Koop: 6-Persoons accommodatie, op eigen kavel met zeer ruime parkeerplaats, gelegen op de oude duin van de voormalige Zuiderzee.

Deze accommodatie is zeer mooi gelegen; veel privacy en schitterend uitzicht naar onder andere het Veluwemeer. Maar ook naar het strand en de beek welke op een paar meter afstand van de accommodatie is gelegen.

De accommodatie is zeer goed onderhouden en is zeer geschikt voor eigen gebruik en of verhuur of nog beter een combinatie hiervan zodat u rendement heeft op u vermogen en plezier.

De accommodatie is van alle gemakken voorzien zelf bij minder weer heeft u de mogelijkheid om plaats te nemen op de lounge set onder de veranda met glazen wanden om toch het buiten zijn te ervaren en voor de fietsen is er er een ruime berging waar ook de was/droog machine aansluitingen zitten en genoeg ruimte overblijft voor eventuele oplas van watersport artikelen.

Deze accommodatie wordt geheel met inventaris en gemeubileerd en gestoffeerd geleverd zelfs aan de horren is gedacht de woning kan desgewenst zo ingezet worden voor de verhuur.

 

Kenmerken

StatusVerkocht
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1
Voor aantal personen6
Bouwjaar2012
Woonoppervlakte55m2
Oppervlakte perceel280m2
Huisnummer op park59
 

Vraagprijs

 
 

Wil je meer informatie ontvangen over deze woning?